Σχεδιασμός Γάμου: Πάνω από τις Μισές Βρετανίδες που Είναι Ελεύθερες Έχουν Αρχίσει να Σχεδιάζουν τον Γάμο τους

Απλά επειδή μια γυναίκα είναι ελεύθερη, δεν σημαίνει ότι δεν έχει αρχίσει να σχεδιάζει τον γάμο της!

Σχεδιασμός Γάμου: Πάνω από τις Μισές Βρετανίδες που Είναι Ελεύθερες Έχουν Αρχίσει να Σχεδιάζουν τον Γάμο τους -1

Σύμφωνα με μια έρευνα που έγινε ανάμεσα σε 2.000 ελεύθερες Βρετανίδες και κυκλοφόρησε την Πέμπτη  από την ιστοσελίδα MyVoucherCodes.co.uk, το 59% των γυναικών είπαν ότι έχουν ήδη προγραμματίσει κάποια πράγματα για την μεγάλη τους μέρα παρά το γεγονός ότι δεν σχεδιάζουν να παντρευτούν σύντομα. Το 11% έχουν επιλέξει νυφικό και το 37% των γυναικών το έχουν ήδη αγοράσει.

Σχεδιασμός Γάμου: Πάνω από τις Μισές Βρετανίδες που Είναι Ελεύθερες Έχουν Αρχίσει να Σχεδιάζουν τον Γάμο τους -2

Το 36% των γυναικών που έχουν αρχίσει τα σχέδια για το γάμο είπαν ότι τα γαμήλια όνειρα τους είχαν τρομάξει στο παρελθόν άτομα του άλλου φύλου. Από τις γυναίκες που είχαν ήδη επιλέξει το νυφικό, μόνο το 12% είπαν ότι το είχαν πει στον ενδεχόμενο σύντροφο τους.

Σχεδιασμός Γάμου: Πάνω από τις Μισές Βρετανίδες που Είναι Ελεύθερες Έχουν Αρχίσει να Σχεδιάζουν τον Γάμο τους -3

Το φαινόμενο των ελεύθερων γυναικών που σχεδιάζουν τον γάμο τους πριν να έχουν τον γαμπρό είναι τεκμηριωμένο – τον Ιανουάριο, η εφημερίδα The New York Times ανέφερε ότι σε μια έρευνα που έγινε από την ιστοσελίδα The Knot, το 40% από τις νύφες που είχαν ερωτηθεί είχαν επισκεφτεί την ιστοσελίδα πριν αρραβωνιαστούν. Η ιστοσελίδα Today.com απέδωσε την τάση αυτή στη χρήση του Pinterest, και το περιοδικό Glamour υπερασπίστηκε αυτή την συνήθεια υποστηρίζοντας ότι δεν είναι ντροπή να θέλεις να σκεφτείς πως θα είναι η μεγάλη σου μέρα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*