Έρευνα για τον Σχεδιασμό του Γάμου Δείχνει ότι 1 στους 5 Άντρες Επιλέγουν το Νυφικό της Γυναίκας τους

Έχουν περάσει οι μέρες όταν οι γαμπροί έβλεπαν τις νύφες με το νυφικό τους για πρώτη φορά στην εκκλησία. Ναι, οι φωτογραφίες «η Πρώτη Αντίδραση» γίνονται ολοένα και πιο δημοφιλείς αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Μια καινούρια έρευνα έδειξε ότι το 19% των αντρών που ρωτήθηκαν ήταν αποκλειστικά/κυρίως υπεύθυνοι για την επιλογή του νυφικού.

Έρευνα για τον Σχεδιασμό του Γάμου Δείχνει ότι 1 στους 5 Άντρες Επιλέγουν το Νυφικό της Γυναίκας τους -1

Σοκαριστήκατε; Εμείς ναι! Πότε η τηλεοπτική σειρά «Say Yes to the Dress» θα προβάλλει κάποιους από αυτούς τους άντρες;

Έρευνα για τον Σχεδιασμό του Γάμου Δείχνει ότι 1 στους 5 Άντρες Επιλέγουν το Νυφικό της Γυναίκας τους -2

Η έρευνα, που διεξήχθη από την εταιρεία ερευνών Mintel και δημοσιεύθηκε την Τετάρτη, αποκαλύπτει επίσης ότι τόσο οι άντρες όσο και οι γυναίκες έχουν βιώσει το άγχος του σχεδιασμού του γάμου – το 32% των αρραβωνιασμένων ή των προσφάτως παντρεμένων αντρών που ερωτήθηκαν συμφώνησαν ότι ο σχεδιασμός ήταν πολύ πιεστικός σε σύγκριση με το 42% των γυναικών.

Έρευνα για τον Σχεδιασμό του Γάμου Δείχνει ότι 1 στους 5 Άντρες Επιλέγουν το Νυφικό της Γυναίκας τους -3

Η Mintel επίσης βρήκε ότι οι άντρες και οι γυναίκες έχουν διαφορετικές απόψεις για κάποιες από τις σημαντικές πλευρές της μέρας. Το 46% των αντρών είπαν ότι το μέρος διεξαγωγής της τελετής ήταν το πιο σημαντικό σε σύγκριση με το 36% των γυναικών. Η αίθουσα για την δεξίωση ήταν το επόμενο σημαντικό κομμάτι για τους άντρες (15% των αντρών έναντι 13% των γυναικών), ακολουθεί το νυφικό (12% των αντρών έναντι 30% των γυναικών).

Έρευνα για τον Σχεδιασμό του Γάμου Δείχνει ότι 1 στους 5 Άντρες Επιλέγουν το Νυφικό της Γυναίκας τους -4

Το 2009, η εφημερίδα The New York Times ανέφερε ότι οι γαμπροί εμπλέκονται όλο και περισσότερο στην διαδικασία του σχεδιασμού, και ότι η πλειοψηφία των καινούριων ιστοσελίδων που έχουν σχέση με το γάμο δημιουργούνται από άντρες.

Έρευνα για τον Σχεδιασμό του Γάμου Δείχνει ότι 1 στους 5 Άντρες Επιλέγουν το Νυφικό της Γυναίκας τους -5

Η ιστορικός και συγγραφέας Katharine Jellison είπε στο περιοδικό Marie Claire το 2011 ότι αποδίδει την αύξηση των λεγόμενων “groomzillas” στο γεγονός ότι οι άντρες παντρεύονται σε μεγαλύτερη ηλικία απ’ ότι συνήθιζαν και αυτό σημαίνει ότι πληρώνουν για τον γάμο οι ίδιοι και έχουν πιο εξεζητημένα γούστα και προτιμήσεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*